Krakende cijfers

In de concertzaal in het Sydney Opera House passen 2.700 mensen. Deze blog (Theo Herbots Mitate) werd in 2014 ongeveer 9.500 keer bekeken.(Dit zijn de cijfers van 1 maand) Als je blog een concert zou zijn in het Sydney Opera House, zou het ongeveer 4 uitverkochte optredens nodig hebben voordat zoveel mensen het zouden zien.

Er zijn 187 afbeeldingen geüpload, met een totaal van 5 MB. Dat is ongeveer 4 foto’s per week.

De drukste dag van het jaar was december 3rd met 594 bezichtigingen. De meest populairste bericht die dag was ➽➽ # Mitate products English version ☚ ✔.

Advertenties

Over 𝕥𝕙𝕖𝕠 𝕙𝕖𝕣𝕓𝕠𝕥𝕤 𝕓𝕖𝕤𝕥𝕦𝕦𝕣𝕤𝕝𝕚𝕕 / 𝕓𝕠𝕒𝕣𝕕 𝕞𝕖𝕞𝕓𝕖𝕣 /𝕞𝕖𝕞𝕓𝕣𝕖 𝕕𝕦 𝕔𝕠𝕟𝕤𝕖𝕚𝕝 𝕕'𝕒𝕕𝕞𝕚𝕟𝕚𝕤𝕥𝕣𝕒

Mijn advies zorg dat het U goed gaat zowel #Financiële Gezondheid #Fysische Gezondheid #Psychische Gezondheid. Als het met één van deze drie misloopt, loopt het ook snel mis met de twee andere en wordt men HEEL ONGELUKKIG Daarom geef ik in mijn talrijke Blogs en Sites nuttige informatie om dit te voorkomen. Schrijf U in op de nieuwsbrieven en gegarandeerd dat U HEEL GELUKKIG wordt Klik op de link bekijk volledig profiel om ook nog eens een kijkje te nemen van andere sites die ik heb gemaakt Vriendelijke Groet 𝕥𝕙𝕖𝕠 𝕙𝕖𝕣𝕓𝕠𝕥𝕤 𝕓𝕖𝕤𝕥𝕦𝕦𝕣𝕤𝕝𝕚𝕕 / 𝕓𝕠𝕒𝕣𝕕 𝕞𝕖𝕞𝕓𝕖𝕣 /𝕞𝕖𝕞𝕓𝕣𝕖 𝕕𝕦 𝕔𝕠𝕟𝕤𝕖𝕚𝕝 𝕕'𝕒𝕕𝕞𝕚𝕟𝕚𝕤𝕥𝕣𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟 / 𝕞𝕒𝕣 𝕥𝕚𝕖𝕟𝕖𝕟 🇧🇪💓

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s